یکشنبه 28 مهر 1398
قابل توجه پذيرفته شدگان تکمیل ظرفيت آزمون اختصاصی سازمان سنجش دكتري تخصصي94 پردیس خودگردان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل رشته مهندسی مکانیک- ساخت و تولید و مهندسی شیمی-بیوتکنولوژی

تاریخ مصاحبه مهندسی مکانیک- ساخت و تولید  20و22دی ماه می باشد. ساعت مصاحبه : 9 صبح تا 12 می باشد. مهندسی شیمی- بیوتکنولوژی 22 دی ماه  ساعت 9 صبح الی12 می باشد.

توجه* لازم می باشد تا داوطلبین، قبل از انجام مصاحبه (در همان روز) در دانشکده، مدارک ذيل را به  پردیس دانشگاه ارائه و معرفی نامه جهت مصاحبه دريافت نمایند. *

* مکان مصاحبه: دفتر دانشکده مهندسی مکانیک ودانشکده مهندسی شیمی

مدارک مورد نياز جهت ارائه در روز مصاحبه:

1-اصل شناسنامه و کارت ملي

2-اصل گواهي موقت دوره کارشناسي و کارشناسي ارشد (با ذکر معدل) و تصوير آنها (در صورتي که داوطلب در زمان ثبت نام آزمون، دانشجوي سال آخر کارشناسي ارشد بوده، علاوه بر آن، گواهي رسمی دانشگاه محل تحصيل با ذکر معدل (در پايان شهریور و یا  بهمن 93) ، و با ذكر تاريخ فراغت (حداکثر تا پايان بهمن 94) نيز الزامي است. همچنین داوطلبانی که مدرک کارشناسی ناپیوسته دارند می باید اصل مدرک کاردانی خود را نیز به همراه داشته باشند.) چنانكه داوطلب دانشنامه تحصيلي هر يك از مقاطع خود را دريافت نموده، گواهي تاييد ريزنمرات نيز به همراه داشته باشد.

3-ريز نمرات دوره کارشناسي  و کارشناسي ارشد

تبصره - معرفي‌‌شدگاني كه دانشجوي سال آخر دوره كارشناسي‌ارشد و يا دكتري حرفه‌اي بوده و حداكثر تا تاريخ 94/11/30 فارغ‌التحصيل مي‌شوند (اصل گواهي تأييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك مطابق فرم مندرج در صفحه 37 دفترچه راهنماي شركت در آزمون مذكور و فرم مندرج در صفحه 94 دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي.

4-گواهی نمره زبان (در صورت وجود)

5-جوائز علمي از جشنواره ها، مسابقات ملي و بین المللي ( در صورت وجود)

6-مدارک و مستندات پژوهشي از قبیل مقالات علمي پژوهشي، ترويجي (مرتبط با رشته تحصيلي) و کنفرانسي، همکاري در طرحهاي پژوهشي (با ارائه مستندات معتبر از معاونت پژوهشي موسسات)، تالیف و ترجمه (مرتبط با رشته تحصیلي و در صورت داشتن ناشر معتبر دانشگاهي و یا مورد تایید وزارت علوم)، اختراع و اکتشاف ثبت شده (مرتبط با رشته تحصیلي و با تایید سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي کشور)} و ساير مدارك مرتبط

7-اصل گواهی مبنی بر اینکه عضو هیات علمی رسمی(قطعی و یا آزمایشی) دانشگاهها و موسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده که به تایید بالاترین مقام مسئول نیز رسیده باشد و نيز حکم کارگزيني محل خدمت (براي داوطلبیني که با استفاده از سهميه مربي در ردیف چند برابر ظرفیت قرار گرفته اند و بر اساس ضوابط وزارت علوم..)

8-ارائه مدرکي که نشانگر وضعیت استفاده از سهمیه رزمندگان باشد (براي آندسته از داوطلبیني که با استفاده از سهمیه رزمندگان در ردیف چندبرابر ظرفیت قرار گرفته اند)

9-ارائه مدرکي که نشانگر وضعیت نظام وظیفه باشد (براي مشمولین وظیفه)

10-ارائه فیش بانکي به مبلغ 1000.000ریال به حساب927065630 بانک تجارت شعبه   شريعتي بابل(بابت وجه مصاحبه)

11- تکمیل فرم صلاحیت عمومی درج شده در سایت سازمان سنجش*

فایل پیوستی : دانلود فایل پیوستی

تاریخ ارسال : 15:7:26 1394/10/19

و سایر اخبار...
 زمانبندی کلاس های نرم افزار
 برنامه کلاس های نرم افزار پردیس
 برگزاری کارگاه های آموزشی در پردیس بین الملل دانشگاه نوشیروانی بابل
 قابل توجه دانشجویان محترم پردیس مقطع کارشناسی ارشد ورودی مهر 93:
 قابل توجه دانشجویان محترم مقطع دکتری پردیس دانشگاه متقاضی شرکت در آزمون جامع:
 قابل توجه کلیه دانشجویان پردیس که تا کنون انتخاب واحد نکرده اند :
 زمان و مدارک مورد نیاز برای ثبت نام کارشناسی ارشد 94
 زمان و مدارک مورد نیاز برای ثبت نام دکتری تخصصی 94
 قابل توجه دانشجویان جدیدالورود مقطع دکتری دوره پردیس خودگردان
 قابل توجه پذیرفته شدگان دکتری تخصصی پردیس دانشگاه بابل
 قابل توجه پذيرفته شدگان جديدالورود (از طريق آزمون سازمان سنجش كشور) دكتري تخصصي واحد پردیس خودگردان دانشگاه صنعتی بابل، ورودي سال تحصيلي ۹۵-۹۴:
 اولین دفاع از پایانامه کارشناسی ارشد در پردیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
 میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) مبارک باد.
 قابل توجه کلیه دانشجویان پردیس:
 تقویم آموزشی پردیس
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
تمامی حقوق مادی و معنوی این سامانه محفوظ می باشد.
رفتن به بالای صفحه