دوشنبه 4 بهمن 1395
زمان و مدارک مورد نیاز جهت شرکت در مصاحبه تکمیل ظرفیت دکتری 95 پردیس

زمان و محل دریافت مدارک داوطلبان تکمیل ظرفیت پردیسPh.D95 (به شرح ذیل)، قبل از ورود به مرحله مصاحبه:

1-اصل شناسنامه و کارت ملی و کارت پایان خدمت سربازی  یا هر گونه معافیتی

2- اصل گواهی فراغت دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد (با ذکر معدل) به همراه ریز نمرات هر دو دوره

*در صورتی که داوطلب در زمان ثبت نام آزمون دانشجوي سال آخر کارشناسی ارشد بوده، علاوه بر آن، اصل گواهی معدل رسمی از دانشگاه محل تحصیل نیز الزامی است. (نمونه فرم گواهی معدل ازسایت سنجش تهیه و تایید دانشگاه شود)

*دانشجویان سال آخر دانشگاه صنعتی بابل، از تحصیلات تکمیلی دانشکده خود، گزارش 281 را از سیستم گلستان، درخواست نمایند همچنین داوطلبانی که مدرك کارشناسی ناپیوسته دارند می باید اصل مدرك کاردانی خود را نیز به همراه داشته باشند.) به همراه داشتن گواهی تایید ریزنمرات به همراه مدرك دانشنامه اصلی- تحصیلی الزامی است.

3 - تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتري 95

4 اصل گواهی براي وضعیت استخدامی عضو هیات علمی رسمی-با تایید بالاترین مقام مسئول- و حکم کارگزینی محل خدمت (براي داوطلبین متقاضی سهمیه مربی)

5- ارائه مدرکی که نشانگر وضعیت استفاده از سهمیه رزمندگان باشد (براي داوطلبین سهمیه رزمندگان)

*هزینه "بررسی سوابق داوطلب و مصاحبه" به مبلغ 1.000.000 (یک میلیون) ریال، از که می بایست به شماره حساب927065630 بانک تجارت شعبه شریعتی بنام دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل واریز گردد و فیش واریزی در روز مصاحبه بهمراه داوطلب باشد.

*لازم به یادآوري است که بدون در دست داشتن مدارك یادشده در بالا (نسخه اصلی مدارك)، داوطلب مجاز به شرکت در مصاحبه علمی نخواهدبود.درضمن کلیه مدارک پژوهشی و مقالات و.... را به همراه داشته باشید و به رویت داوران جلسه برسانید

تاریخ مصاحبه:1-مهندسی مکانیک-تبدیل انرژی 1395/09/22 ,...1395/09/29

2- مهندسی برق قدرت ومهندسی برق- الکترونیک 1395/09/24

3-مهندسی عمران-محیط زیست 1395/10/07

*ساعت مراجعه:8 تا 11 صبح می بیاشد

محل مراجعه داوطلب: بابل- خیابان شریعتی- دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل- ساختمان تحصیلات تکمیلی- طبقه چهارم- دفتر آموزش پردیس خودگردان

فرم اطلاعات فردی به پیوست می باشد

فایل پیوستی : دانلود فایل پیوستی

تاریخ ارسال : 11:6:12 1395/9/21

و سایر اخبار...
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
تمامی حقوق مادی و معنوی این سامانه محفوظ می باشد.
رفتن به بالای صفحه